Restaurang, nattklubb, bar, catering, festival, bryggeri, performance, konserter, kultur, konst, uthyrning av dekor, rekvisita, teknisk utrustning, teknisk produktion, företags event, eventbyrå, hotell, uthyrning och förvaltning av fastigheter, scenproduktion, fotografering, vinproducent, konsulttjänster och projektledning inom hotell och restaurang samt kultur och nöje.
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 268 | 57 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 177 | -4 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 177 | -4 |
Årets resultat (tkr) | 142 | -4 |
Summa tillgångar (tkr) | 216 | 28 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 268 | 57 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 177 | -4 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 177 | -4 |
Årets resultat (tkr) | 142 | -4 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 216 | 28 |
Tillgångar (tkr) | 216 | 28 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 163 | 21 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 53 | 7 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 216 | 28 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Antal anställda | ||
Omsättning per anställd (tkr) | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 66.0% | -7.0% |
Soliditet | 75.5% | 75.0% |
Kassalikviditet | 407.6% | 400.0% |
Restaurang, nattklubb, bar, catering, festival, bryggeri, performance, konserter, kultur, konst, uthyrning av dekor, rekvisita, teknisk utrustning, teknisk produktion, företags event, eventbyrå, hotell, uthyrning och förvaltning av fastigheter, scenproduktion, fotografering, vinproducent, konsulttjänster och projektledning inom hotell och restaurang samt kultur och nöje.